Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan konfigurerer jeg Netopia 3341 for Qwest DSL?

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Koble den ene enden av en Ethernet-kabel til baksiden av Netopia-ruteren. Koble den andre enden av ledningen til baksiden av datamaskinens tilgjengelige Ethernet-port.

2.

Koble en andre Ethernet-kabel til baksiden av Netopia-router. Koble til gratis ende av ledningen til Eternet-porten på baksiden av Qwest DSL-modemet.

3.

Åpne nettleseren din og naviger til Netopia routerinnstillingene på 192.168.1.1 eller 192.168.1.254.

Klikk på 'Ekspertmodus' på venstre side av skjermen. Klikk på 'Konfigurer', velg deretter 'WAN' og Klikk på 'ATM' i WAN-innstillingene.

5.

Klikk på rullegardinmenyen under ATL-kretser og velg en innkapslingsinnstilling (Bridge to Ethernet). Klikk 'WAN' øverst på skjermen.

6.

Klikk 'Aktiver grensesnitt' under VCC-grensesnittet. Fjern merket for 'IP-adressen som skal oppdateres automatisk', hvis Qwest ga deg en bestemt IP-adresse. Skriv inn IP-adressen som er utstedt av Qwest. Skriv inn IP-nettmasken som er utstedt av Qwest. Klikk på 'Adresse kartlegging' -feltet, og sett begrensning Klikk på 'Send' for å lagre endringer.

7.

Klikk på 'LAN' øverst på skjermen. Klikk på 'IP-gateway'. Klikk på boksen ved siden av 'gateway-alternativet', og klikk deretter på 'Send inn'. Skriv inn standard gateway-adressen din og klikk på 'Send'.

8.

Klikk på 'LAN' på venstre side av skjermen. Legg merke av i boksen ved siden av 'Aktiver grensesnitt.'

9.

Klikk på valideringssymbolet i høyre hjørne av skjermen (gul trekant med utropstegn over det ). Klikk på 'Alternativer', og klikk deretter 'Lagre og start på nytt.' Åpne nettleseren din og prøv å få tilgang til Internett.

Du må konfigurere Netopia-modemet ditt riktig for å sikre trådløs tilkobling for alle datamaskiner i husholdningen din. Noen ganger vil Netopia-ruteren automatisk konfigurere seg selv når den er koblet til Qwest DSL-modemet ditt.


Copyright © 2010-2019