Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Sette opp et trådløst LAN med gjestetjenester

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Bestem hvor mange private og offentlige lans du trenger. Noen produsenter tillater flere lanser, for eksempel D-Link, så vel som mange andre. Kjøp enheten og vær forberedt på å gjøre noe komplisert programmering, for å gjøre hva som trenger litt kunnskap om nettverk er nødvendig.

2.

Bestem et sted for utstyret, passende en høydepunkt er et ideelt sted for enheten. Elektrisk er ikke nødvendig da noen av disse enhetene tilbyr PoE-tilgang (Power over Ethernet). Dette vil presse strøm over Ethernet-kabelen i en rekke ubrukte ledninger.

3.

Opprett separate lanser (gjest og privat), hold privat lan det samme som ditt interne kablede lan for å få tilgang til back office-programmer og -printere. Gjesten lan skal være på en helt annen lan for å holde gjestene utenfor av ditt private nettverk og for å beskytte dine private data.

4.

Programmér enheten for å tillate gratis tilgang til gjestene, og en privat sikret link for din backend. Du vil kanskje kreve at du gjetter tilgang til å autentisere eller i det minste skrive inn et passord for dagen eller uken. Godkjenning kan være like enkelt som lagring av datamaskinens unike MAC-adresse, hvis det gjøres feilaktig gjøring av gjesten, for eksempel ulovlig fildeling etc. Ved å lagre mac-adresse dette kan brukes til å blokkere denne brukeren hvis behovet oppstår.

Et problem som konfronterer mange forretninger 'i det siste, er hvordan de skal gi sine kunder tilgang til Wi-Fi, men tillate sine ansatte sikret trådløs tilgang. Mange produsenter har kommet til redningsbygget Wi-Fi hotspots-enheter. Disse tillater en offentlig Wi-Fi-kanal, samt privat Wi-Fi-tilgang for backend aktiviteter.


Copyright © 2010-2019