Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik forlenger du en WiFi-antenne

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Skru ut basen fra Wi-Fi-antennens stang med fingrene. Trekk stangen av antennekabelen som er koblet til basen - pass på at du ikke bøyer ledningen. Basen skal nå ha en synlig antennetråd. Kast stangen ordentlig.

2.

Mål 2-1 / 2 tommer inn fra den ene enden av den isolerte kobbertråden. Lag en bøy på 2-1 / 2-tommers mark med fingrene. Legg bøyningen mot hodet på treskruen. Wrap den ledige enden av kobbertråden rundt skruens lengde til du kommer til enden. Skyv enden av kobbertråd mot siden av treskruen.

3.

Trekk treskruen ut av kobbertråd.

p> Strip 1/2-tommers isolasjon av den bøyde enden av kobbertråd med trådstripperne.

5.

Strip 1/2 tommer isolasjon på slutten av ledningen festet til basen med trådstripperne.

6.

Løs opp loddejernet i fem minutter. Løs den utsatte enden av ledningen som er festet til basen til den eksponerte enden av kobbertråd. La loddet kjøle i to minutter. Trekk ut loddestykket.

7.

Legg enden av plastdråpen over kobbertråden. Skyv plaststrålen ned på bunnen. Sikre enden av plaststrålen til sidene av basen med striper av cellofanbånd.

Tips og advarsler

  • Arbeidshansker kan beskytte hendene ved lodding.
  • En Wi-Fi-antenne samler trådløse signaler fra luftbølgene og overfører dem til enheten den er festet til. Øk ytelsen til Wi-Fi-antennen ved å utvide mottakets rekkevidde. Prosedyren innebærer å demontere Wi-Fi-antennen, men krever ikke omfattende kunnskap om elektronikk. Noen forsyninger og noen vanlige husholdningsverktøy vil være nødvendig - med voksent tilsyn foreslått hvis et barn er involvert.

    
    Copyright © 2010-2019