Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik fjerner du en arbeidsgruppe fra Windows XP

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Finn arbeidsgruppens navn som datamaskinen er på. Ofte er det Mshome eller Arbeidsgruppe. Hvis datamaskinen din allerede var koblet til et nettverk, kan det ha et mer unikt navn. Det er også viktig å kjenne arbeidsgruppenavnet som det vil bli endret til.

2.

Gå til Kontrollpanel og finn fanen Ytelse og vedlikehold. Når det ser etter et alternativ kalt 'System'. Klikk på fanen 'Computer Name'. Klikk på 'Endre' og finn arbeidsboksen. Fjern den gamle arbeidsgruppen. Skriv inn det nye arbeidsgruppenavnet. Trykk på 'OK', og systemet må starte på nytt.

3.

La systemet starte helt og gå tilbake til 'Kontrollpanel' og 'System' for å verifisere at arbeidsgruppens navn har endret seg. For å teste innstillingene, dobbeltklikk på 'Nettverkssteder', og klikk deretter 'Vis arbeidsgruppedatamaskiner.' Dette vil vise alle datamaskiner i arbeidsgruppen din.

Microsofts krav på berømmelse er brukervennlighet når det kjøres i et felles miljø. Dette betyr at når flere datamaskiner er tilkoblet, kan de dele ressurser, for eksempel skrivere og filer. For å oppnå dette er det nødvendig for alle datamaskiner å vite hvordan å finne hverandre. Dette gjøres av Windows, og bruker en funksjon som heter 'Arbeidsgrupper' hvor hver arbeidsstasjon er en del av en 'Gruppe.' Windows-datamaskiner bruker arbeidsgruppefunksjonen til å vite opplysninger om andre datamaskiner i samme gruppe. Du kan egentlig ikke fjern en arbeidsgruppe, men du kan fjerne en datamaskin fra en arbeidsgruppe hvis du flytter fra en gruppe til en annen.


Copyright © 2010-2019