Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hva er en trådløs kortbusadapter?

Postet av : Camilla Näslund

 

Definisjon

CardBus-adaptere er omtrent kredittkortstørrelseskort som passer inn i PCMCIA-sporet på en bærbar datamaskin for å oppnå en trådløs Internett-tilkobling via en ruter. De samsvarer med trådløs frekvens 802.11g / b og sender data til og fra den bærbare datamaskinen med en gjennomsnittlig hastighet på 54mps.

Spesifikasjoner

En trådløs CardBus-adapter må overholde PCMCIA --- Personal Computer Memory Card International Association- --standarder. En CardBus bruker en vertscontroller til å danne en bro mellom to datamaskiner eller to PCI --- Peripheral Component Interconnect --- som er konfigurert via driveren.

Koble til

Når tilkoblet, må BIOS justeres for å imøtekomme CardBus-konfigurasjonen. En driver installeres via en CD-ROM og CardBus-adapteren er plassert i PCI-sporet. Når driveren er installert, kan PCMCIA CardBus konfigureres med ruteren for å tillate Internett-tilgang til den bærbare datamaskinen via CardBus etter at systemet har startet opp. Å få på internett ved hjelp av trådløs teknologi, oppnås lett hvis den bærbare datamaskinen allerede er utstyrt med trådløs funksjonalitet. Hvis den bærbare datamaskinen er eldre og ikke har en innebygd nettverksadapter, vil du trenge en CardBus-adapter.


Copyright © 2010-2019