Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Skriverdeling i Vista u0026 amp; amp; XP

Postet av : Camilla Näslund

 

Funksjon

Utskriftsdeling lar brukeren bruke alle skrivere som er på nettverket. Data overføres via Ethernet-kabling til skriveren. For å opprette utskriftsdeling i Vista eller XP, må alle datamaskiner ha samme arbeidsgruppenavn, og utskriftsdeling må være aktivert.

Betydning

Betydningen av skriverdeling er hovedsakelig sett i effektivitet for små bedrifter. Dette er oppnådd ved deling av ressurser, men også ved å finne skrivere i fellesområder var brukeren ikke å ta seg tid til å hente trykte dokumenter fra et område utenfor avdelingen.

Funksjoner

De fleste skrivere som selges i dag kom med LAN-porter slik at de kan stå alene og koble seg inn i nettverket via Ethernet-linjer eller koble til trådløst via et trådløst nettverk. På denne måten trenger de ikke å koble direkte til en datamaskin, noe som gjør deres installasjon mer fleksibel.

Advarsel

Enkelte tredjeparts programvare, for eksempel virusbeskyttelse, har brannmurbeskyttelse som kanskje må konfigureres for å tillate skriverdeling å jobbe. Dette gjøres ved å tillate trafikk på visse UDP- eller TCP-porter.

Betraktninger

Når du utformer oppsettet for nettverket, bør du vurdere hvor mange brukere som skal dele en skriver. Du vil ikke forårsake flere problemer ved å forårsake en flaskehals fordi du har for mange brukere på en skriver. Utskriftsdeling i Windows Vista og XP gjør at du kan dele skrivere over hele ditt lokale nettverk. Dette sparer små bedrifter og husholdninger penger ved å dele ressurser. Du må aktivere utskriftsdeling-funksjonen i Vista og XP.


Copyright © 2010-2019