Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik installerer du en Xerox M20 arbeidsstasjon til et nettverk via en ruter

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Koble Ethernet-kabelen mellom WorkCentre M20 og ruteren.

2.

Trykk på 'Maskinstatus' -knappen på skriveren . Trykk på nedpilen til 'Systemadministrasjonsverktøy' vises. Trykk enter.' Trykk på høyre pil til 'Nettverksoppsett' vises. Trykk på 'Enter'.

3.

Trykk på høyre pil til 'Configure Network' vises, og trykk deretter 'Enter.' Trykk på høyre pil til 'Ethernet' vises, og trykk deretter på 'Enter.' Trykk på 'Enter' og deretter 'Enter' igjen.

4.

Trykk på høyre pil til 'TCP / IP' vises, og trykk deretter på 'Enter.' Bla til 'Aktiver', og trykk deretter på 'Enter'. Deretter går du til 'Setup' og trykker 'Enter' igjen. Legg merke til 'IP-adressen' når skriveren har tilegnet seg nettverket.

5.

Klikk på 'Start' på nettverksarbeidsstasjonen, og deretter 'Skrivere og telefakser, 'deretter' Legg til skriver. ' Velg 'Lokal skriver som er koblet til denne datamaskinen,' og deretter 'Neste'. Klikk 'Opprett en ny port,' deretter 'Standard TCP / IP-port,' deretter 'Neste'. Skriv inn IP-adressen til skriveren i feltet 'Adresse', og klikk deretter på 'Neste'. Klikk gjennom installasjonsveiviseren til den ber om drivere. Sett inn installasjonsdisketten din og klikk på 'Har disk'. Klikk 'OK' og vent deretter på at driverne skal være plassert. Klikk på 'Neste'. Klikk på 'Delt', deretter 'Fullfør' og klikk 'Ja' for å bekrefte skriverens deling.

Hvis du er en nettverksadministrator, installerer du Xerox M20 arbeidsstasjonen til nettverket ditt via ruteren eller navet. Xerox M20 arbeidsstasjon har en helt annen installasjonsprosess hvis du vil installere til et nettverk. I motsetning til individuell datamaskininstallasjon må du koble den via Ethernet til hovednettverksruterbryteren. Når det er satt opp, vil alle nettverksdatamaskiner kunne bruke enheten.


Copyright © 2010-2019