Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik Network en Media Player

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på 'Start', deretter 'Alle programmer' og deretter 'Windows Media Player.'

2.

Klikk på 'Bytt til Bibliotek 'hvis du ikke allerede er i biblioteksmodus.

3.

Klikk på' Stream ', og deretter' Slå på streaming av hjemme-medier. ' Klikk på 'Slå på streaming av media' når dialogboksen Alternativer vises, klikk 'OK' og skriv inn administratorpassordet ditt. Klikk på 'OK'.

4.

Vent noen øyeblikk for Windows Media Player å kommunisere med nettverket ditt. Du har nå nettverksført en mediespiller. Åpne Windows Media Player på en hvilken som helst annen nettverksdatamaskin, og du vil kunne koble til denne enheten for å spille av multimedia.

Hvis du vil bruke en datamaskin som en multimedieenhetsbutikk, slik at andre nettverksbaserte datamaskiner kan få tilgang til det, kan du få en mediespiller til å være i nettverket. Den nyeste versjonen av Windows Media Player, som følger med Windows 7, gjør mediedeling enkel og krever ingen tilleggsprogramvare. Når du har nettverket mediespilleren, vil du kunne få tilgang til all datamaskinens multimedia hvor som helst i nettverket, uansett hvilken datamaskin du er på. Enkelte multimedieenheter er også kompatible med enheten.


Copyright © 2010-2019