Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik får du tilgang til en hjemmekomputer bak en Linksys-router

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Åpne nettleseren din på hjemmedatamaskinen du har til hensikt å få tilgang til eksternt, og navigere til LogMeIns nettside eller den nettsiden du ønsker, som gir fjerntilgangstjenesten (se Ressurser). Opprett en konto ved å følge registreringsinstruksjonene som er oppgitt på nettstedet.

2.

Logg inn på din nye konto og besøk nedlastingsskjermen. Du må laste ned et lite vertsprogram til kjør på din hjemme-datamaskin. Når du er lastet ned, installer du programvaren og start datamaskinen på nytt for at vertsstasjonen skal begynne å kjøre.

3.

Fra en ekstern datamaskin, åpne nettleseren og naviger til nettstedet du registrerte deg med og logg inn på kontoen din. Naviger til delen som viser din hjemmedatamaskin og klikk på linken for å etablere en ekstern tilkobling. Når tilkoblingen er etablert, vil du kunne se og bruke din hjemme-datamaskin via nettet .

Tips og advarsler

  • Ikke all ekstern tilgang gjøres via et nettsted. GoToMyPC, for eksempel req Uires en programvare nedlasting. Programvaren kan brukes på begge datamaskiner for å etablere en ekstern tilkobling.
  • Hjemmenettverkere er designet for å fungere som proxy-servere. Enhver innkommende forbindelse til nettverket ditt fra Internett er rettet til ruteren og ikke lenger, og gir en sikker brannmur. Dette blokkerer deg imidlertid fra å få tilgang til datamaskinene dine via Internett når du ikke er hjemme. Hvis du vil ha tilgang til hjemmedatamaskinen når du er borte fra hjemmet, må du bruke litt programvare som omgår ruteren. Det er flere nettsteder og programmer utviklet spesielt for ekstern tilgang, for eksempel LogMeIn, Yuuguu, CrossLoop, ShowMyPC og andre.

    
    Copyright © 2010-2019