Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Langsom hastighet i driften av Internett

Postet av : Camilla Näslund

 

Tilkoblingshastighet

Forbindelsestypen du har, bestemmer hastigheten du surfer på Internett. De tre hovedtyper av tilkoblinger er DSL, kabel og oppringing. Fiberoptisk tjeneste har de raskeste tilkoblingshastighetene, men er ikke tilgjengelig på alle områder.

Telefonlinjeproblemer

Hvis du bruker oppringt eller DSL, mottar du Internett via telefonlinjen. Problemer med ledningen vil senke tilkoblingshastigheten betydelig. Kontroller telefonlinjen for eventuelle slitte ledninger og lytt etter statisk på linjen når du ringer ut.

Spyware, virus eller programvareproblemer

En datamaskin infisert med spionprogrammer og virus kobler seg til Internett med lavere hastigheter. Kjør et antivirusprogram så vel som en spyware-kontroller for å oppdage eventuelle skjulte problemer. Programvare som ikke kjører riktig, vil bruke dataminnet, noe som reduserer tilkoblingshastigheten.

Toppkoblingstider

Koble til Internett i toppperioder vil senke surfinghastigheten. Å besøke populære nettsteder mens for mange andre er, vil ha en negativ effekt på forbindelseshastigheten til nettstedet. Selv om du har en rask Internett-tilkobling, svinger hastigheten du mottar data, og avtar til tider. Å finne årsaken bak en sakte Internett-forbindelse tar bare å se på maskinvare- og programvareproblemer.


Copyright © 2010-2019