Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Ethernet til Ethernet Crossover Adapter

Postet av : Camilla Näslund

 

Bruk

Ethernet-overgangen forbinder en vanlig eller rett gjennom, Ethernet-kabel og en datamaskin eller nettverksenhet for å tillate kablene å overføre data i begge retninger, noe som ikke er typisk for en enkel straight-through-kabel. Denne konfigurasjonen kan erstatte bruken av en enkelt Ethernet-kabel i små nettverk, for eksempel når en bruker konfigurerer to Windows-datamaskiner mens du bruker nettverksveiviseren.

Fordeler

Kryssingsadapteren gir funksjonaliteten til å bytte dataoverføring retning. I mange lokalnettverk (LAN) er det mulig å bruke en dyrere enhet som en nettverksbryter eller -router. Crossover-adapteren er også mindre enn en ruteren. Videre trenger en person som er i besittelse av denne adapteren, ikke å kjøpe og lagre et Ethernet-crossover-kabel i tillegg til de vanlige kablene.

Overveielser

Selv om det er noen fordeler med å bruke en crossover-adapter, er disse adapterene er ganske uvanlig i september 2010. Krysskabler og nettverksenheter, inkludert brytere, nav og rutere (som ofte utfører plikt til alle tre), er lett tilgjengelige hos mange elektronikk eller store boksforretninger. Nettverksadministratorer kan bruke Ethernet-crossover-adaptere, for eksempel SuperLooper, for å skape en flerkantig forbindelse mellom en rett gjennom Ethernet-kabel og en Ethernet-port.


Copyright © 2010-2019