Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik kobler du datamaskinen til HDTV Wireless

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Kjøp en trådløs HDTV-adapter som AT-HDAir (se Resources).

2.

Installer driverne som følger med din trådløse adapter. Sett CDen inn i datamaskinens CD-ROM og dobbeltklikk installasjonsfilen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen. Start datamaskinen på nytt etter ferdigstillelse.

3.

Koble den ene enden av HDMI-kabelen til den trådløse HDTV-adapteren og den andre enden inn i TVen.

4.

Koble den ene enden av USB-kabelen som fulgte med adapteren til datamaskinens USB-port og den andre enden inn i adapteren.

5.

Kjør programvaren som fulgte med adapteren, og velg 'Godta tilkobling.' Endre TV-inngangen til HDMI hvis den ikke allerede er valgt. Dataskjermen din vises på HDTV.

Tips og advarsler

  • Ovennevnte instruksjoner vil fungere for alle trådløse HDTV-adaptere. Ta kontakt med adapterens brukerhåndbok for å godta tilkoblingen i trinn 5.
  • Med integrering av teknologi blir enda mer utbredt, er det mange grunner til at du kanskje vil koble datamaskinen til HDTV. Det er nyttig når du viser bilder til en gruppe mennesker på en fest, eller til og med for å se favorittprogrammet ditt etter at det allerede er sendt. Alt du trenger for å gjøre det, er en trådløs HDTV-adapter, for eksempel AT-HDAir, og de riktige kablene og programvaren.

    
    Copyright © 2010-2019