Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik setter du opp et trådløst delnett

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Koble den trådløse ruteren til en datamaskin direkte med en Ethernet-kabel.

2.

Logg inn på ruterenes webgrensesnitt. De fleste rutere bruker adressen '192.168.1.1' som standard.

3.

Konfigurer eventuelle trådløse innstillinger, for eksempel SSID og krypteringsstandarder. SSID (Service Set Identifier) er det trådløse nettverksnavnet som vises når en enhet søker etter et trådløst nettverk for å koble til. Trådløse krypteringsstandarder inkluderer WEP, WPA og WPAv2.

4.

Bytt ruteren ' s delnett. For eksempel, skriv inn '192.168.2.1' i stedet for standard. Dette er slik at den nye trådløse ruteren ikke forstyrrer det eksisterende nettverket.

5.

Koble den trådløse ruteren fra datamaskinen og koble datamaskinen til den vanlige nettverksforbindelsen. < /p>

6.

Koble WAN-porten til den trådløse ruteren til det eksisterende nettverket. Trekk ut og kopi strømkontakten til den trådløse ruteren for at det nye subnett skal tre i kraft.

Tips og advarsler

  • Med trådløst delnett på plass, trådløst enheter som er koblet til ruteren, kan bare få tilgang til ressurser på det trådløse delnettverket. Disse enhetene kan ikke kommunisere med enheter på resten av nettverket, selv om de vil ha tilgang til Internett.
  • Trådløse nettverk har revolusjonert databehandlingsindustrien, spesielt i hjemmet. Husholdninger med flere datamaskiner er nå vanlige, og mange av disse datamaskinene har trådløse evner innebygd i dem. Trådløse nettverk kan konfigureres for full, åpen tilgang der alle kan koble til og bruke de tilgjengelige ressursene. Trådløse nettverk kan også konfigureres for sikkerhet, slik at en person må kjenne passordet for å få tilgang til nettverket. Opprettelse av et trådløst delnett tar dette et skritt videre og isolerer det trådløse nettverket fra resten av nettverket.

    
    Copyright © 2010-2019