Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Remote Access Protocol

Postet av : Camilla Näslund

 

Funksjoner

RAP-meldinger implementeres i ASCII-tekst. Alle pakker avsluttes med newline-tegnet (\ n). Vognreturer (\ r) ignoreres. Hver melding er et enkelt ASCII-tegn etterfulgt av parametere. Felt i meldingen er adskilt med et komma.

Funksjon

Meldingsopphaveren sender en instruksjon til målet. Hvis den forespurte funksjonen er mulig, svarer målvaren med enten en responspakke, som indikerer at instruksjonen ble forstått og implementert, eller en feilpakke som kommuniserer meldingen, enten ikke ble forstått eller ikke kunne implementeres.

Protokollbehandling < / h2> Ample Power gjør standardene og sample kildekoden tilgjengelig for interesserte parter. Dette gjør det mulig for eksterne organisasjoner å utvikle programvare for å samhandle med Ample Power-produkter. Rikelig kraft produserer hjemmekraftgeneratorer og batteriladere. Remote Access Protocol (RAP) er en proprietær metode opprettet av Ample Power-selskapet. Den brukes til fjernkontroll og konfigurering av Ample Power-produkter. Opphavsmannen til kontrollmeldingen kan enten være en datamaskin eller et annet kraftig strømprodukt.


Copyright © 2010-2019