Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik setter du opp en nettverksskriver på en AT u0026 T trådløs gateway

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Se bruksanvisningen til skrivereiere for konfigurering av tilkobling til et sikret nettverk. Noen skrivere vil ha en skjerm hvor informasjon kan skrives inn manuelt i skriveren. Andre skrivere må kobles til AT u0026 T Gateway som skal konfigureres via en nettverksmaskin, og må deretter fungere som en trådløs skriver.

2.

Programmér skriveren for å få tilgang til 2wire *** (De siste tre av modemets serienummer) og autentisering med WEP, krypteringsmodus TKIP.

3.

Skriv inn serienummeret til Wireless Gateway inn i skriveren som WEP-passordet for å fullføre tilkoblingen til nettverket.

4.

Klikk på 'Start' på nettverket og velg 'Enheter og skrivere.' < /p>

5.

Klikk på 'Legg til en skriver' for å starte installasjonen av den nettverksskriveren.

6.

Klikk på 'Legg til' et nettverk, trådløs eller Bluetooth-skriver 'i veiviseren, klikk på nettverksskriveren og deretter' Neste '.

7.

Installer skriverdriveren hvis skriveren aldri er installert lokalt.

8.

Fullfør de gjenværende trinnene i Windows 7-veiviseren.

Ved å sette opp en skriver på nettverket forenkles livet ditt når du må skrive ut noe fra en hvilken som helst tilgjengelig datamaskin på nettverket. AT u0026 T's Wireless Gateway er ikke bare nettverksenheten din, men fungerer også som tilkoblingspunkt for høyhastighets DSL Internet. Hvis du kobler skriveren trådløst til, er alternativet AT u0026 T Gateway sikkerhetsfunksjoner som krever en Passord. Hver skriver er litt annerledes, og det kan være nødvendig med noen henvisning til skriverens eierehåndbok for å fullføre installasjonsprosessen.


Copyright © 2010-2019