Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Remote Desktop Won 't Start

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Kontroller ekstern stasjonær strøm. Fjerndisken må være slått på for å godta tilkoblinger. Hvis du kjenner datamaskinens vertsnavn eller IP-adresse, og du er på en VPN til nettverket, kjør du en kommandoprompt (Klikk Start> Kjør deretter Skriv inn cmd) og skriv 'Ping (IP-adresse eller vert)' ved spørringen. Hvis du ikke mottar noe svar fra den eksterne datamaskinen, er det sannsynligvis ikke slått på.

2.

Overvåk programbruken. Hvis du bruker for mange programmer på ditt lokale skrivebord og du kjører lite i minnet, kan du ikke koble til den eksterne datamaskinen.

3.

Spør administratoren til den eksterne datamaskinen for å kontrollere datamaskinens navn og IP-adresse. Hvis det er mulig, er navnet eller adressen feil, vil du ikke kunne koble til.

4.

Kontroller at VPN-programvaren din er i gang, og du er koblet til VPN hvis du er i et firmanettverk. Hvis du ikke kan komme inn i det lokale nettverket, vil du ikke kunne koble til fjernt skrivebord.

5.

Sjekk ruteren din og sørg for at den er slått på. Hvis ruteren er på, forsøk å starte om ruteren i tilfelle dette er et potensielt feilpunkt.

6.

Start den lokale maskinen på nytt. Noen ganger vil en enkel omstart løse både lokale og eksterne problemer.

Windows Remote Desktop lar deg koble fra en lokal datamaskin til en fjernkontroll som om du satt direkte foran datamaskinen. Mange tekniske problemer kan hindre deg i å starte Remote Desktop. Analyser potensielle feilpunkter for å begynne å bestemme årsaken til problemet.


Copyright © 2010-2019