Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik installerer du om ruting og ekstern tilgang

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen og velg 'Administrative verktøy'. Klikk på 'Server Manager'. I det åpne vinduet klikker du på 'Legg til rolle' for å starte installasjonsveiviseren.

2.

Klikk på 'Neste' på første velkomstskjermbilde. Merk av i boksen 'Nettverkspolitikk og tilgangstjenester'. Klikk på 'Neste'. Det neste vinduet gir deg en kort oversikt over VPN-tjenesten. Klikk på 'Neste' etter at du har lest introduksjonen.

3.

Kontroller alternativet 'Ruting og eksterne tjenester'. Klikk på 'Neste'. Neste skjermbilde er det endelige oppsummeringsskjermbildet som viser verktøyene du har valgt å installere. Klikk på 'Fullfør' for å installere VPN-tjenesten på nytt. Hvis du blir bedt om å starte omstart, start datamaskinen på nytt.

VPN-tjenesten kalles 'Routing and Remote Access', og den kjører på en Windows-server. Hvis VPN-programvaren ødelegger eller du ved et uhell sletter en viktig fil , må du installere programvaren på serveren på nytt for å fikse programvarefeil. Du installerer programvaren på nytt ved hjelp av Windows-serverrollen.


Copyright © 2010-2019