Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik overfører du trådløs SSID mellom datamaskiner

Postet av : Camilla Näslund

 

Lagre trådløse nettverksinnstillinger

1.

Sett inn USB-minnepinne i datamaskinen som allerede er konfigurert for trådløs tilkobling.

2.

< p> Klikk på 'Start'. Velg 'Kontrollpanel.' Skriv 'Nettverk' i søkeboksen øverst til høyre i vinduet. Klikk på 'Nettverks- og delingssenter'. Klikk på Administrer trådløse nettverk i venstre rute.

3.

Høyreklikk på ikonet for det trådløse nettverket. Velg 'Egenskaper' fra menyen.

4.

Klikk på koblingen 'Kopier denne nettverksprofilen til en USB Flash Drive' nederst i dialogboksen for trådløse nettverksegenskaper. < /p>

5.

Velg USB-flash-stasjonsenheten som lagrer de trådløse nettverksinnstillingene. Klikk på 'Neste' for å åpne veiviseren. Følg instruksjonene for å fullføre lagring av innstillingene til stasjonen, og klikk deretter på Lukk.

Overfør trådløse nettverksinnstillinger

1.

Sett inn USB-flash Kjør inn i datamaskinen som skal konfigureres for en trådløs Internett-tilkobling.

2.

Klikk 'Veiviser for trådløs nettverksoppsett' i dialogboksen 'Automatisk spill'.

3.

Vent mens Windows-operativsystemet automatisk overfører trådløse Internett-innstillinger til datamaskinen, inkludert SSID. Overvåk skjermen til prosessen er fullført.

Tips og advarsler

  • Vær forberedt på at datamaskinen starter på nytt etter at de trådløse innstillingene er overført.
  • Tjenestesettidentifikatoren (SSID) er en type sikkerhetsnøkkel som låser opp tilgang til et trådløst Internett-nettverk. SSID kalles ganske enkelt navnet for det trådløse nettverket, og administratorer har mye kreativ kontroll over hvordan navnet vises på andre trådløse datamaskiner. Administratorer kan også velge å skjule kringkasting av SSID, noe som gjør det vanskeligere for uautoriserte brukere å få tilgang til nettverket. Etter at brukere har konfigurert datamaskinen til å koble til trådløse nettverk, lagres innstillingene, inkludert SSID, for senere bruk. Disse innstillingene kan enkelt overføres mellom Windows 7-datamaskiner.

    
    Copyright © 2010-2019