Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvorfor er min bærbare tilkobling sakte til nettverksdeling?

Postet av : Camilla Näslund

 

Tilkobling

Hvis du er koblet til nettverket ditt trådløst, må du sørge for at du har et sterkt signalnivå. Hvis signalet ditt er svakt, flytt bæreren nærmere til ditt trådløse tilgangspunkt eller ruteren. På samme måte, hvis flere bærbare datamaskiner alle er koblet trådløst til nettverket ditt, kan det hende at begrenset båndbredde tilgjengelig. Overvei muligheten for å koble til nettverket ditt med en kablet Ethernet-tilkobling i stedet.

Faktorer

Hvis nettverkstilkoblingen din brukes av andre aktiviteter, for eksempel å laste ned en stor fil fra Internett, kan det hende at suspensjonen av denne aktiviteten øker hastigheten Tilkoblingen til nettverksdelen din.Hvis du er på jobb, kan problemet også påvirke andre brukere, noe som vil indikere et nettverksbrede problem i stedet for en problemet med den bærbare datamaskinen.

Konfigurasjon

Et problem med et programvare eller operativsystemkonfigurasjon kan forårsake problemet. Hvis det vises noen feilmeldinger, undersøk Internett for en løsning på ditt spesifikke problem. For eksempel på bærbare datamaskiner i Microsoft Windows er det et bestemt problem som kan føre til langsom nettverksandel når en bestemt programvare er installert.Hvis du fortsatt ikke kan løse problem, kontakt en PC-tekniker eller IT-avdelingen din for å få hjelp. Det er flere grunner til at tilgang til filer som ligger på en nettverksandel, kan være treg fra den bærbare datamaskinen. Enkle feilsøkingstrinn bør hjelpe deg med å rette opp problemet.


Copyright © 2010-2019