Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik legger du til en dokumentliste i SharePoint

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Åpne en nettleser og skriv inn plasseringen til SharePoint-serveren i adressefeltet. Trykk 'Enter' for å åpne hjemmesiden for serveren.

2.

Klikk 'SharePoint Libraries' i 'Data Source Library.' Klikk på Opprett nytt dokumentbibliotek i listen over alternativer. Dette lager en ny mappe i vinduet Mappeliste.

3.

Høyreklikk på den nye mappen din og velg 'Ny' og deretter 'SharePoint-innhold'. Klikk på 'Bla gjennom' og velg det første dokumentet du vil legge til i listen. Fortsett dette trinnet til du laster opp hvert dokument du vil dele.

4.

Klikk på den nye mappen igjen. I delen 'Valg' skriver du inn et navn for delt dokumentliste og trykker på 'Enter'. Klikk 'OK' for å fullføre dokumentlisten og lukk veiviseren.

Microsoft SharePoint er et program som kjører på en Windows Internet-server. Den går i en brukeres nettleser, slik at den er kompatibel med hvilket som helst operativsystem. SharePoint-administratoren kan sette opp brukere og dokumentlister, som er filer som deles med andre brukere. Dokumentlister lar ledere dele flere dokumenter med lagmedlemmer i en sentral beliggenhet.


Copyright © 2010-2019