Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik installerer du FTP Publisher

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Last ned og hent filene for FTP Publishing-tjenesten til en mappe på harddisken din. Etter at nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på 'ftp7\_x86\_rtw.msi' for å starte installasjonsveiviseren.

2.

Klikk 'Next' på åpningsskjermen. Merk av i boksen for å godta lisensavtalen og klikk på 'Neste'. La standardene stå på listen over tjenester. Dette installerer tjenesten og alle dens alternativer på datamaskinen. Klikk på 'Next'.

3.

Klikk på 'Installer' for å installere filene på serveren din. Det tar bare noen minutter å fullføre. Når installasjonen er fullført, klikker du på 'Fullfør' for å lukke veiviseren.

Filoverføringsprotokollen (FTP) lar deg være vert for filer som brukere på nettverket kan laste ned. Noen FTP-servere lar deg laste opp filer så vel som å dele med andre autoriserte brukere. FTP Publishing-tjenesten er en Microsoft Internet Information Services (IIS) 7-funksjon. Den utvidede funksjonen hjelper serveradministratorer til å administrere mapper, støtter bedre serverlogging og lar administratorer integrere kryptering for bedre sikkerhet.


Copyright © 2010-2019