Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Sprint Compass 597 Spesifikasjoner

Postet av : Camilla Näslund

  Sprint Compass 597 er et utrolig kompakt USB-trådløst modem mindre enn en tomme tykt og to inches lang som tilbyr høyhastighets tilkobling hvor som helst du går. Den støtter både Windows og Mac notatbøker, samt stasjonære datamaskiner og passer til alle datamaskiner. Installasjon er en bris siden programvaren er inkludert på modemet. Du kan også øke ytelsesområdet og signalstyrken ved å legge til en ekstern antenne.

Nettverk

Kompass 597 fungerer på både CDMA- og EVDO-nettverk, med tilgang til 3G der det er tilgjengelig. CDMA-nettverk (code-division multiple access) opererer på de nyere 2G og 3G-trådløse signaler som vanligvis brukes med mobiltelefoner. EVDO (Evolution Data Only / Evolution Data Optimized) nettverk er designet spesielt for mobilt bredbånd. Modemet kan håndtere hastigheter på opptil 3,6 megabit per sekund (Mbps) hvor signalstyrken er sterkest.

Grensesnitt

Kompasset leveres med 'Sprint SmartView', et tilkoblingsverktøy som viser en rekke statistikker knyttet til tilkoblingen , inkludert signalstyrke, nettverkstype og mengden nedlastede og opplastede data. Denne siste funksjonen er nyttig for sporing av bruk for de månedlige høyhastighets Internett-planene Sprint tilbyr. Overhalingskostnader legger opp ganske raskt, så hold nære øye med at månedlig bruk kan lønne seg betydelig i det lange løp.

GPS

En av de beste funksjonene som Kompass tilbyr, er innebygd GPS-funksjonalitet. Bare aktiver tjenesten og utfør et søk etter det du måtte ønske, enten det er en bestemt adresse eller nærmeste fastmatrestaurant. GPS-tjenesten er ikke bygd inn i programmet, men lanserer Google Maps med koordinatene dine som allerede er fylt ut i ' til 'delen for å finne ut retninger.


Copyright © 2010-2019