Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Trinn for trinn Cat5e Wiring Tutorial

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Kut Cat5e-massekabelen til nødvendig lengde. Selv om Cat5e-kabelen er effektiv opptil ca 1.100 meter, sikrer kortere kabel at ingen informasjon går tapt. Mål avstanden fra enhetene du vil koble til med Cat5e-kabelen, ved hjelp av et målebånd hvis du ikke er sikker.

2.

Skyv en vinyloppstart på hver side av kabel, med den åpne enden som vender mot enden av kabelen. Vinyl støvler gjør Cat5e-kabelen mer motstandsdyktig. De gir også kabelen en ryddig, ferdig utseende.

3.

Untwist parene med fargede ledninger på den ene siden av Cat5e-kabelen og vifte dem ut.

4.

Bestil ledningene fra venstre til høyre som: oransje / hvit, oransje, grønn / hvit, blå, blå / hvit, grønn, brun / hvit, brun.

5.

Sett de fargede ledningene inn i RJ-45-kontakten, med fanen på RJ- 45 stikk vendt bort fra deg. Skyv de fargede ledningene i kontakten forsvarlig. Kontroller at ledningene er riktige.

6.

Plasser RJ-45-kontakten i Enden av krympeverktøyet. Hold ledningene trykket tett inn i stikkontakten. Trykk på krympeverktøyet for å låse RJ-45-kontakten på enden av Cat5e-kabelen.

7.

Legg til en RJ-45 koble til den andre enden av kabelen, etter samme prosess.

8.

Skyv vinylstøvlen mot kontakten på slutten av Cat5e-kabelen.

p>

Tips og advarsler

  • Feil plassering av de fargede ledningene kan føre til at Cat5e-kabelen virker feil.
  • Ethernet-kabler lar deg tilkoble nettverksenheter. Cat5e-kabelen, formelt kalt ANSI / TIA / EIA 568A-5, er en forbedret bakoverkompatibel versjon av standard Cat5-kabel vurdert for lengre nettverksavstander. Tilkobling av en Cat5e-nettverkskabel er identisk med ledning av et vanlig Cat5-kabel. Den primære forskjellen er den faktiske ledningen. Du kan koble en Cat5e-kabel på omtrent 15 minutter med et par spesialverktøy.

    
    Copyright © 2010-2019