Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Trådløse kort Vs. USB

Postet av : Camilla Näslund

 

Formfaktor

Vanlige trådløse kort går inn i en bærbar PCMCIA-spor eller krever installasjon i en PCI-spor på et skrivebord, ifølge PC World. USB-trådløse kort passer derimot inn i en hvilken som helst USB-port fordi USB er et universelt grensesnitt.

Fordeler

USB-trådløse kort er enkle å installere - du trenger vanligvis bare å koble den inn, ifølge PC World. Også USB-kort er vanligvis noen få dollar billigere enn deres PC-kort-kolleger. Du sparer enda mer med et USB-kort hvis du trenger en profesjonell til å installere et PCI-kort. PCI- og PCMCIA-kort er derimot sikrere og vanskeligere å tape enn USB-adaptere, som noen kan fjerne fra USB-spor på sekunder.

Betydning

Enhver valg for et trådløst kort skal være nok for de fleste brukere, ifølge Consumer Reports. Det som betyr mest er at du får den raskeste standarden - 802.11n fra 2010 - for din trådløse adapter og ruteren. USB og vanlige trådløse kort tilbyr mye av de samme funksjonene, som for eksempel trådløs tilkobling, men formfaktoren skaper noen forskjeller. Enten du bør velge et USB- eller PC-trådløst kort, avhenger av hvor mye du verdsetter.


Copyright © 2010-2019