Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Trådløs fil og skriverdeling

Postet av : Camilla Näslund

 

Funksjon

Trådløs fil og skriverdelingstjenester bruker radiobølger til å kommunisere med datamaskiner som bruker samme teknologi som trådløst Internett. I denne typen nettverk kan en hvilken som helst datamaskin få tilgang til en fil eller utskriftsenhet hvis vertsdatamaskinen har skriver og fildeling slått på.

Fordeler

Deling av filer og skrivere gjør det trådløst å hente dokumenter og utføre utskriftsjobber mer effektivt. I stedet for for eksempel å sende et stort dokument til alle på kontoret, kan du bare dele det fra en sentral datamaskin. I stedet for å gi alle en skriver eller tilbringe tid med ledninger, kan du ha en sentral skriver.

Tips

Hvis du har mer enn 10 brukere ofte utskrift av lange dokumenter på nettverket, foreslår SCORE å investere i en utskriftsserver - En datamaskin dedikert til en skriver som ofte er vert for flere skrivere.For små nettverk skal datamaskinen som er vert for skriveren være på et lett tilgjengelig sted fordi hyppige utskriftsjobber kan forstyrre brukeren med datamaskinen som er koblet til skriveren. Trådløs fil- og skriverdeling er en praktisk måte for et kontor å la flere brukere få tilgang til bestemte filer eller skrive ut dokumenter. Oppsett av denne typen nettverk krever spesialutstyr, men du kan sannsynligvis konfigurere det selv.


Copyright © 2010-2019