Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik tilordner du en nettverksstasjon til en mappe

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen. Klikk på 'Computer' for å åpne en liste over stasjoner som er konfigurert på datamaskinen. Klikk på 'Kart en nettverksstasjon' -knappen øverst i vinduet for å åpne veiviseren.

2.

Velg et nettverksstasjonsbrev. Dette er brevet du bruker til å identifisere den kartlagte stasjonen. Klikk på 'Browse' -knappen for å åpne en liste over datamaskiner som er konfigurert på nettverket.

3.

Dobbeltklikk på datamaskinen som har den delte mappen. En liste over mapper vises. Klikk på mappen du vil kartlegge og klikk på 'OK'. Dette legger til kartplasseringsmappen i tekstboksen 'Plassering' i veiviseren.

4.

Merk av i boksen 'Koble til ved pålogging'. Dette kartlegger snarveien til skrivebordet ditt hver gang du logger på Windows. Klikk 'Fullfør' for å fullføre den kartlagte stasjonsprosessen.

En nettverksstasjon er en kartlegging til en delt datamaskins delte mappe. En nettverksstasjon er en grunnleggende snarvei til denne mappen. Genveien lar deg kopiere, redigere og slette filer i den eksterne datamaskinens mappe. Den kartlagte stasjonen er plassert i listen over konfigurerte stasjoner i Windows Utforsker. Windows gir deg en veiviser som hjelper deg med å kartlegge en stasjon til en ekstern datamaskinens mappe.


Copyright © 2010-2019