Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik styrker du en høyhastighetsforbindelse

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Oppgrader modemet ditt hvis det er over 5-6 år. Kjøp et nytt modem fra en hvilken som helst elektronisk butikk. Du bør se en betydelig økning i Internett-tilkoblingen din.

2.

Rengjør webcachen din. Klikk på Start-menyen og velg 'Kontrollpanel.' Klikk for å bytte til 'Classic View.' Dobbeltklikk på 'Alternativer for Internett'. Klikk på kategorien Generelt. Klikk på 'Slett ...' -knappen under 'Bla gjennom historikk'. Sjekk 'Midlertidige Internett-filer,' 'Cookies' og 'History.' Klikk på 'Slett' -knappen igjen.

3.

Bruk en manuell teknikk for å øke diskminnet som brukes av datamaskinen for å surfe på Internett. Klikk på 'Innstillinger' under 'Generelt' -fanen fra siste trinn. Klikk og dra lysbildemenyen til høyre for å øke diskminnet for nettlesing.

4.

Øk modemhastigheten. Klikk på Start-menyen og velg 'Kjør ...' Skriv uten anførselstegnene 'devmgmt.msc' og trykk 'Enter' -tasten. Rull ned og dobbeltklikk på 'Modemer'. Høyreklikk på modemenheten og velg 'Egenskaper'. Klikk på 'Modem' -fanen. Klikk på rullegardinmenyen 'Maksimal porthastighet' og velg høyeste nivå. Klikk på 'OK'.

Hastighetsforbindelse eller kjent som Internett-hastighet, refererer til mengden data som er mottatt og sendt til datamaskinen din mens du er koblet til Internett. Det er direkte avhengig av hvilken type nettverkstilkobling du bruker til å koble til nettet. Hvis du bruker oppringt, vil hastigheten din bli langsommere enn en bredbåndstilkobling, uavhengig av innstillingene og konfigurasjonene på datamaskinen din. Det er imidlertid visse ting du kan gjøre for å tvinge til en høyere hastighetstilkobling.


Copyright © 2010-2019