Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik reparerer du en nettverksstasjonstilkobling

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen og klikk på 'Computer'. Dette åpner en liste over stasjoner som er konfigurert på datamaskinen. Høyreklikk på den nåværende nettverksstasjonen og velg 'Koble fra'. Dette fjerner den ødelagte nettverksdiskkoblingen.

2.

Klikk på knappen 'Map a network drive' for å åpne veiviseren for stasjonskartlegging. Velg stasjonsbokstaven i rullegardinlisten.

3.

Klikk på 'Bla gjennom' -knappen og pek på plasseringen til den delte datamaskinmappen eller stasjonen. Klikk på 'OK'. Merk av i boksen 'Koble til ved pålogging' for å kartlegge stasjonen hver gang du starter opp i datamaskinen.

4.

Klikk på 'Fullfør' for å fullføre innstillingene. Stasjonen omkartes, og du har nå en brukbar kobling til nettverksdriverens mappe.

En nettverksstasjon på datamaskinen din er en snarvei eller en kobling til en ekstern datamaskinens mapper. Mapping av en nettverksstasjon er en vanlig del av deling av filer og programmer på et Windows-nettverk. Hvis mappen flyttes eller navnet på den eksterne datamaskinen endres, snarveien fungerer ikke lenger på skrivebordet ditt. Den raskeste måten å reparere en nettverksstasjon på er å omkjølle den til den nye plasseringen.


Copyright © 2010-2019