Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik overvåker jeg min bredbåndskabelforbindelse

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Velg bredbåndsovervåkingsprogramvaren du vil bruke. Det finnes flere gratis og lavprisprogrammer som gjør det mulig å overvåke både tilkobling og bruk, så undersøk grundig for å velge hvilket program som passer best til dine behov. Du kan finne en liste over brukertestet programvare på Gecko og Flys nettsted.

2.

Betal eventuelle nødvendige kostnader for programvaren din ved hjelp av et kreditt- eller debetkort og last ned Hvis du velger freeware, vil det ikke være behov for å betale. Hvis freeware du valgte ber deg om kredittkortinformasjon, ikke last den ned og velg en annen programvare.

p> Installer den nedlastede programvaren ved hjelp av installasjonsbehandleren. Du kan konfigurere nøyaktig hvilke deler av programmet som er installert på datamaskinen din i installasjonsbehandleren.

4.

Åpne overvåkingsprogramvaren når installasjonen er fullført. Hver overvåkingsprogramvare vil fungere annerledes, men de fleste er enkle å sette opp for å begynne å overvåke tilkoblingen og bruken.

Tips og advarsler

< li> Se etter høyverdige freeware nedlastinger av bredbåndsovervåkingsprogramvare. Disse kan gi de samme funksjonene og brukervennlige grensesnitt som betalt programvare uten kostnad.
  • Unngå mulige virus og m Alware ved å undersøke programvaren din flittig. Virus og skadelig programvare kan ødelegge datamaskinen og stjele dine personlige opplysninger.
  • Overvåking av bredbåndskabel Internett-tilkobling er en ganske enkel prosedyre som kan hjelpe deg med å diagnostisere problemer med tjenesten din og overvåke bruken din for å sikre at du ikke nærmer deg leverandørens brukskort. Flere bredbåndstjenesteoperatører har pålagt caps på boligbruk, slik som som Comcasts 250 gigabytehette som gikk live 1. oktober 2008. Mens mange husstander ikke bruker noe i nærheten av dette beløpet, vil du kanskje overvåke forbindelsen og bruken hvis du bruker bredbåndsforbindelsen din for å være sikker på at du blir under hetten.

    
    Copyright © 2010-2019