Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik overvåker du trådløs signalstyrke

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Finn et program som du kan laste ned som overvåker din trådløse signalstyrke. Nettstedet 3D2F er et sted hvor du kan finne en liste over overvåkingsprogrammer du kan laste ned. Et annet nettsted som kan ha det du trenger er Rocket Download.

2.

Last ned ditt valgprogram. Ikke alle disse programmene er gratis å laste ned, så det er en god ide at du leser utskrift sammen med tidligere brukeranmeldelser for å se om du får pengene dine når du laster ned.

< p> 3.

Installer og kjør overvåkingsprogrammet. Du bør kunne se signalstyrken til ethvert trådløst nettverk som du kobler til på datamaskinen. Disse programmene, avhengig av oppsettet, kan illustrere styrke i grafikk, i prosent av signalstyrke eller som antall barer, som ligner en mobiltelefon. Måten informasjonen vises av, avhenger av programmet du bruker og på innstillingene du har på plass.

Trådløst internett gjør det mulig for folk å jobbe der de vil, uten å måtte knyttes av en kabel. Styrken på signalet ditt kan imidlertid la deg henge hvis du er på feil sted, og prøver å få tilgang til tilkoblingen. Heldigvis kan du laste ned et enkelt program som overvåker signalstyrken og gir oppdateringer om denne styrken uansett hvor du måtte være .


Copyright © 2010-2019