Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik oppgraderer du til IIS 6

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Bestem applikasjons- og webkompatibilitet. Pass på at Windows Server 2003 støtter all servermaskinvare, og at alle websidene dine er kompatible med den nye serverplattformen Windows Server 2003 og IIS 6. Det er også viktig at du sikrer at ASP.NET-applikasjoner, hvis du har dem, er .NET versjon 1.1 kompatible.

2.

Sikkerhetskopier dine applikasjoner og nettsider. Det er alltid bedre å kunne komme tilbake til det punktet du var da du startet, hvis noe skulle gå galt.

3.

Kontroller at ingen klienter er koblet til serveren din ' s websider og at WWW-tjenesten fortsatt er aktivert. Sett inn Windows Server 2003-mediet og start oppgraderingen. Når oppgraderingen avsluttes, bør du sikkerhetskopiere IIS 6-metabasen.

4.

Kontroller at programmene kjører riktig i IIS 5-isolasjonsmodus. Hvis du i trinn 1 har bestemt at programmene er kompatible med isolasjonsmodus for arbeid, merker du de nåværende IIS-applikasjonsisolasjonsinnstillingene og konfigurerer IIS 6 for å kjøre i isolasjonsmodus for arbeideren. For å gjøre dette, klikk 'Start', 'Inetmgr' i søkeboksen og trykk 'Enter.' Dette bringer opp IIS Management Console-panelet. Utvid den lokale datamaskinen og høyreklikk 'Web Sites.' Klikk på 'Properties'. og klikk deretter på kategorien Tjeneste. Fjern merket av 'Kjør WWW-tjenesten i IIS 5.0-isolasjonsmodus' -boksen og klikk 'OK'. Svar 'Ja' til spørringen om å starte IIS på nytt. < /p>

5.

I IIS Management Console konfigurerer du ytterligere IIS 6-innstillinger og -tjenester, inkludert MIME-typer, Forsiden-utvidelser og Webtjenesteutvidelser som du trenger. Klikk på den spesielle tjenesten du trenger, og konfigurer tjenesten i henhold til webområdet ditt og søknadskrav.

6.

Lukk IIS 6.0 Management Console og test nettstedene og programmene til sørg for riktig drift. Hvis dine applikasjoner og nettsteder fungerer tilfredsstillende, må du sikkerhetskopiere serveren og aktivere klientforbindelser.

Microsofts IIS 6 gir forbedringer over IIS 5 innen sikkerhet og ytelse, som er begge attraktive grunner for å gjøre flyttingen. For å flytte til IIS 6, kan du oppgradere eller migrere. Migrasjon innebærer å installere en ny server og deretter Flytte dine applikasjoner og nettsteder fra den gamle serveren til den nye. Oppgradering innebærer å installere Windows Server 2003 og IIS 6 på en server som kjører tidligere versjoner av serveroperativsystemet og IIS. Både migrering og oppgradering beholder de fleste serverinnstillinger og alle de Web-applikasjoner og innhold. Oppgradering krever imidlertid ikke en egen server, som kan spare deg for maskinvaredollar.


Copyright © 2010-2019