Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik kobler du en Dell-bærbar til en ruter med WEP-kryptering

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Åpne 'Start-menyen' på den bærbare datamaskinen og klikk 'Koble til'. Klikk på 'Nettverk og Internett' i boksen som åpnes.

2.

Klikk 'Koble til et nettverk' under delen 'Nettverks og delingssenter'. Dette åpner en liste over alle trådløse nettverk som er tilgjengelige.

3.

Klikk på nettverket eller SSID du vil ha tilgang til. Skriv inn WEP-nettverkspassordet i boksen som åpnes, og klikk på 'OK'.

Trådløst nettverk, eller WiFi, er nettverkskoblingsteknologi som brukes av de fleste trådløse enheter, for eksempel bærbare datamaskiner og smarte telefoner. Teknologien er tilgjengelig gratis fra de fleste kaffebarer og restauranter som et incitament til å tiltrekke seg kunder. Fordi sikkerheten til en trådløs tilkobling ikke er så god som for kablede nettverk, har ruterenprodusenter investert tid og penger for å overvinne dette problemet, og som et resultat har det innført noen få muligheter for tilkoblingskryptering. Et slikt sikkerhetsalternativ kalles WEP, eller Wired Equivalency Protocol. Koble til en router som har WEP-aktivert, krever et enkelt oppsett.


Copyright © 2010-2019