Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik installerer du Ethernet Wall Jack

Postet av : Camilla Näslund

 

1. Dra nettkabelen forsiktig ut av utløpsboksen og ta av 2 tommer fra skjeden på nettverkskabelen ved hjelp av diagonaltang, men vær forsiktig så du ikke kaster eller ødelegger noe av det indre ledninger. Untwist og rett ut de fire parene med snoede ledninger.

2.

Få en RJ-45 keystone jack og krysse av det påtrykte dekselet for å avsløre to fargekodede kablingssystemer trykt på toppen eller på siden av stikkontakten. Velg noen av systemene som skal brukes til å koble ledningene så lenge det samme skjemaet brukes i den andre enden av kabelen.

3.

Plasser keystone-kontakten sidelengs på En jevn overflate med åpningen som peker mot høyre. Plasser ledningene på toppen av RJ-45-kontakten med spissen av ledningens jakke som berører enden av kontakten og spissen av ledningene som vender mot høyre.

Viderekoble ledningene en etter en til den tilsvarende fargekodede sporet etter fargeskjemaet du valgte tidligere. Legg inn hver ledning i sporet ved å slå den nede helt ned til bunnen ved hjelp av verktøyet som fulgte med stikkontakten.

< p> 4. Skjær ut overflødig ledning rundt kappen ved hjelp av diagonaltang. Sett tilbake kappens snap-på deksel, og fest keystone-kontakten på sporet på baksiden av frontplaten. Skyv støpselet godt mot frontplaten til jacket klikker på plass. Fest frontplaten på utløpsboksen med skruene som følger med kontakten.

Et Ethernet- eller lokalnettverk (LAN) bruker en RJ-45 keystone jack for å koble hver datamaskin til et nettverk av Cat-6-kabler. RJ-45 keystone jacks er standardiserte snap-in pakker for montering i en keystone veggplate, og er utskiftbare og utskiftbare. Hver jack har åtte fargekodede spor som passer til de fire par ledningene i en Cat-6-kabel, og et slåverktøy brukes til å legge inn ledningene i sporene. Ethernet-veggkontakter er ikke vanskelig å installere når du lærer det grunnleggende.


Copyright © 2010-2019