Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik henter du data på en annen Mac

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Overfør store mengder data (for eksempel video eller mange musikkfiler) via en FireWire-overføring ved hjelp av den andre Macen i målmodus. Koble to Mac-maskiner med FireWire-kabelen og start Macen med dataene samtidig som du trykker på tasten 'T' (for Target Drive). Du ser det som en disk på den andre Macen, og du kan dra dataene direkte fra mål Mac. Skru ut målmacen ved å dra den til papirkurven når du er ferdig.

2.

Overfør moderate eller små mengder data (som musikk, regneark eller andre enkle dokumenter) ved hjelp av en flashdisk . Koble den til et USB-spor på Mac. Det vises som en stasjon på skrivebordet. Åpne et vindu i Finder (trykk på 'Kommando' og 'N' -tasten samtidig) og dra filer til ikonet til flash-stasjonen. Dette vil plassere kopier av filene på flash-stasjonen uten å fjerne dem fra Mac-maskinen. Skru ut flashdisken (dra den til papirkurven) når du er ferdig.

3.

Brenn en CD for å overføre mindre filer eller bare noen få musikkfiler. Kapasiteten på en CD er 700 megabyte, stor nok til de fleste filer og om et album som er verdt musikk i høy oppløsning. Sett en CD-R eller CD-RW inn i diskstasjonen og åpne et Finder-vindu. Klikk og dra filer du vil hente mens du holder nede 'Alternativ' -tasten og klikk på 'Brenn' -ikonet når du har gjort. Macen vil brenne CDen, kaste den ut ved å klikke på pilikonet ved siden av diskikonet i Finder-vinduet. < / p> Det finnes flere måter å hente data på en annen Mac, slik at du kan overføre den til din Mac eller dele den med andre. Metoden du bruker vil avhenge av hvilken maskinvare du har, hvor mye data det er å hente og din komfort med forskjellige overføringsmetoder. Prosessen kan ta alt fra noen få sekunder til mange minutter, avhengig av størrelsen på filene du henter. Data som tekstbehandlingsfiler vil ikke ta mye tid i det hele tatt, mens video, med 13 gigabyte per time, kan ta mye lengre tid.


Copyright © 2010-2019