Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik gjenoppretter du et trådløst LAN

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Koble fra Internett og ruteren. Bare koble fra Internett-tilkoblingen og ruteren vil koble den fra. Vent i 30 sekunder eller så og koble til igjen. Dette vil nullstille Internett og vil ofte gjenopprette det trådløse nettverket.

2.

Start datamaskinen på nytt. Hvis en datamaskin er slått på i lengre tid, kan det hende at den ikke fungerer riktig, og det kan trenge å starte på nytt.

3.

Fjern det trådløse kortet. Se etter skade på det trådløse kortet. Selv om dette er et uvanlig problem, kan noen ganger skade eller ødelagte trådløse kort forårsake problemet. Hvis kortet er skadet, skift det trådløse kortet i datamaskinen og prøv å koble til. Det bør fungere skikkelig med et nytt kort.

4.

Ring til Internett-leverandøren og få en tekniker til å se på problemet. Noen ganger er Internett problemet. Når kabelen eller DSL-ledningene som gir Internett-tilkoblingen, er skadet, kan det trådløse LAN-en ikke fungere riktig og krever en ny ledning. Bare Internett-leverandøren kan fikse problemet hvis det gjelder ledningene.

5.

Oppdater BIOS-systemet. Hvis problemet gjelder datamaskinens BIOS, for eksempel en feil eller et problem med BIOS som resulterer i problemer med trådløst LAN, er den eneste løsningen en BIOS-oppdatering for å håndtere problemet. Aldri oppgradere BIOS med mindre problemet er relatert til BIOS.

Et trådløst LAN, eller et trådløst lokalnettverk, er et trådløst Internett-tilkoblingsnettverk som er konfigurert på et bestemt sted. Privat bruk er et vanlig trådløst LAN-alternativ som bruker en Internett-tilkobling, en trådløs ruter og trådløse kort i datamaskinen for å koble til Internett. Når det trådløse nettverket ikke fungerer som det skal, eller det ikke vil koble til, kan gjenoppretting av det trådløse LAN bidra til å løse problemet.


Copyright © 2010-2019