Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik feilsøker du en Linksys Wireless G Router

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Slå av hele ditt hjemmenettverk. Slå av datamaskinen, ruteren og deretter modemet ditt. Slå på nettverket ditt på nytt med modemet ditt. Tillat modemet ditt et par minutter for å opprette Internett-tilkobling. Når 'data' -lampen tennes, må du koble til Linksys-ruteren. Gi ruteren et par minutter å slå på. Når 'Internett' lyset slås på, starter du datamaskinen opp. Gi det noen minutter for fullt å slå på og få Internett-tilkobling. Hvis Internett fortsatt ikke fungerer, eller hvis et av disse lysene ikke slår seg på, gå til neste trinn.

2.

Kontroller kablingen fra modemet ditt til Linksys-ruteren . Ethernet-kabelen kobles til porten 'til datamaskin' på baksiden av ruteren. Det er den eneste porten som er stor nok til at en Ethernet-kabel passer inn i. Den andre enden av kabelen plugger seg inn i 'WAN (Wide Area Network) -porten på baksiden av Linksys-ruteren. Linksys segregerte porten fra LAN-porter. Det er vanlig å se denne kabelen misrutet og plasseres i en LAN-port. Hvis kabelen er riktig, bytt den ut med en ny Ethernet-kabel. Fullfør trinn 1 igjen. Hvis dette ikke løser problemet, går du videre til neste trinn.

3.

Sett en liten pinne i reset hullet på baksiden av ruteren. Hold pinnen i hullet til lampene blinker. Dette fjerner eventuelle innstillinger du endret inne i ruteren og tilbakestiller alt tilbake til fabrikken standard. Dette gjenspeiler i første omgang første gang du slår på ruteren. Fullfør trinn 1 igjen. Hvis dette ikke virker, gå til neste trinn.

4.

Fjern ruteren fra nettverket. Fjern Ethernet-kabelen fra WAN-porten på Linksys-ruteren og koble kabelen til Ethernet-porten på datamaskinen. Dette tillater modemet kobles direkte til datamaskinen. Fullfør trinn 1 igjen uten å slå ruteren på og av. Hvis Internett fungerer sammen med ruteren fjernet, kontakt Linksys for en garantireparasjon. Hvis Internett fortsatt ikke fungerer, må du kontakte tjenesteleverandøren for å rapportere en Internett-feil.

Linksys Wireless G-rutere er relativt enkle hvis du bare kobler dem inn og bruker dem. Men hvis du er en avansert, kunnskapsrik bruker, og du gjør endringer i ruterenes interne innstillinger, kan du oppdage at ruteren slutter å fungere. Hvis ruteren slutter å virke, kan problemet være med de nevnte innstillingene, eller det kan skyldes feilmeldinger eller løs kabling. Hvis du tar en logisk tilnærming til feilsøking av Linksys Wireless G-rutere, kan du vanligvis rette problemet raskt og med minimal forstyrrelse av hjemmenettverket.


Copyright © 2010-2019