Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik feilsøker du Linksys Wireless G

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Slå av datamaskinen, ruteren og modemet. Slå på modemet først og vent til 'data' -lampen blinker. Hvis datalampen ikke kommer på, må du ringe til Internett-leverandøren, da modemet ditt ikke har en Internett-tilkobling. Hvis 'data' -lyset kommer på og flimmer, slår du på Linksys-ruteren. Vent til 'Internett' lyset slås på. Hvis 'Internett' -belysningen ikke slås på, flytt til neste trinn. Hvis 'Internett' -belysningen slår på, må du starte datamaskinen og sjekke Internett. Hvis Internett fungerer, ble problemet løst ved å starte nettverket på nytt. Hvis Internett ikke fungerer, gå til neste trinn.

2.

Kontroller kablingen mellom modemet og ruteren. Feil kabelrute er ofte et problem med førstegangsbrukere. Ethernet-kabelen kobles til porten 'Til datamaskin' eller 'Ethernet' på baksiden av modemet. Den andre enden av kabelen kobles til WAN-porten (Wide Area Network) på baksiden av Linksys-ruteren. Linksys plasserte WAN-porten fra de andre porter på baksiden av ruteren for å hjelpe den til å skille seg ut. Hvis kabelen er riktig drevet, bytt den ut med en ny Ethernet-kabel. Gjenta trinn ett igjen. Hvis du ikke får tilgang til ruteren, går du til neste trinn.

3. Trykk en liten pinne i nullstillingshullet på baksiden av Linksys-ruteren til lampene blinker og bli solid igjen. Gjenta trinn ett igjen. Hvis Internett fortsatt ikke fungerer, gå til neste trinn.

4.

Fjern Ethernet-kabelen fra Linksys-ruteren og koble den til 'Ethernet' -porten på baksiden på din stasjonære datamaskin eller på siden av din bærbare datamaskin. Dette eliminerer ruteren fra nettverket ditt. Sjekk Internett. Hvis du har Internett, er ruteren defekt. Kontakt Linksys for en garantireparasjon. Hvis du fortsatt ikke har Internett, må du kontakte Internett-leverandøren for å rapportere problemet.

Linksys designet Wireless G-ruteren for enkelhet fordi de forventer at deres klientell skal koble ruteren til nettverket og surfe på Internett. Derfor har Linksys designet Wireless G-ruteren til å fungere rett ut av boksen. De opprettet også GUI (Graphic User Interface), slik at en nettverksadministrator med avansert kunnskap om rutere kan tilpasse innstillinger for å dekke behovene til sine nettverk. På grunn av Linksys Wireless Gs evne til å være forenklet i naturen og tilpasses, kan et hvilket som helst antall ting føre til at ruteren slutter å fungere.


Copyright © 2010-2019