Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik får du tilgang til nettverksaksjer på en PC med en PS3

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Trykk på 'PlayStation' -logo-knappen på PS3-kontrolleren for å slå på konsollen. Du vil se PS3-lastingsskjermen, etterfulgt av din XMB-meny.

2.

Marker ikonet 'Bilder'. Under dette ikonet vil det være mapper som inneholder alle bildene du deler mellom din PS3 og din PC. Fremhev et bilde eller navnet på en mappe som inneholder bilder for å få tilgang til dem.

3.

Marker 'Musikk' -ikonet. Under dette ikonet vil det være mapper som inneholder alle musikkfiler du deler mellom PS3 og PCen din. Fremhev en sang eller navnet på en mappe som inneholder sanger som skal spilles av dem.

4.

Marker 'Video' -ikonet. Under dette ikonet vil det være mapper som inneholder alle videofilene du deler mellom PS3 og PCen din. Fremhev en video eller navnet på en mappe som inneholder videoer for å spille dem.

Hvis du deler innhold som videoer, sanger eller bildefiler over hjemmenettverket, kan du få tilgang til det delte innholdet via din Sony PlayStation 3 eller PS3. Dette gjør at du kan se et videoklipp eller høre på en sang på fjernsynet ditt i motsetning til på skjermen. Alt dette innholdet er tilgjengelig på PS3 via konsollets hovedmeny, kalt XMB-menyen i offisiell dokumentasjon.


Copyright © 2010-2019