Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik bruker du en Linksys PLTK300

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Plasser Linkys PLTK300 nettverkskort i nærheten av kabel- eller DSL-modemet og ruteren (hvis aktuelt). Merk at denne adapteren er enheten med en Ethernet- og strømkabelport på den.

2.

Koble en Ethernet-kabel fra utgangen på kabelen eller DSL-modemet til porten merket 'Ethernet' på baksiden av PLTK300 Network Adapter. Alternativt kan du koble nettverksadapteren til en av utgangene på ruteren hvis kabelen eller DSL-modemet kobles til en router.

3.

Koble strømledningen til 'Power' -porten på baksiden av PLTK300-nettverksadapteren og koble den til en stikkontakt.

4.

Plasser din Linksys PLTK300 4-port nettverksadapter nær de enhetene du Ønsker å koble til Internett. Merk at denne adapteren er enheten med fire nummererte Ethernet-porter og en strømkabelport på den.

5.

Koble til fire Ethernet-kabler på baksiden av PLTK300 4- Port Network Adapter. Du kan deretter koble disse kablene til enhetene du vil koble til Internett.

6.

Koble strømkabelen til 'Power' -porten på baksiden av PLTK300 4-port nettverksadapter og koble den til en stikkontakt.

7.

Få tilgang til Internett på de tilkoblede enhetene. PLTK300 bruker kraftledninger til å overføre Internett-signalet i hele hjemmet eller kontoret.

Linksys PLTK300 er en nettverksenhet som lar deg bruke strømledninger i hjemmet ditt eller kontoret for å sende og motta Internett-signaler over lengre avstander, og eliminere behovet for kostbart nettverk. PLTK300 består av to enheter, en som mottar signalet fra kabel- eller DSL-modemet og overfører det til den andre enheten som fungerer som nettverksnav, slik at du kan koble til opptil fire enheter. Oppsett og drift er rett og slett, og krever bare at du kobler nettverkskortene til deres respektive komponenter og til et ledig stikkontakt.


Copyright © 2010-2019