Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Internett-tilkobling: Hvordan sjekke hvor raskt datamaskinen er satt

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Åpne en nettleser og koble til 'dslreports' speed test nettsted. Klikk på Flash 8-pluginbasert hastighetstest. ' Mus over og klikk deretter på en av serverne i listen som vises. Testen starter og viser deretter opplastings- og nedlastingshastigheten til Internett-tilkoblingen din. Legg merke til resultatene.

2.

Koble til nettsiden 'Speed ​​Test' i nettleseren. Klikk på koblingen 'start test' som vises på nettsiden og hastighetsprøven starter. Nettstedet 'Speed ​​Test' vil da vise opplastings- og nedlastingshastighetstestene for Internett-tilkoblingen din. Legg merke til resultatene.

3.

Koble til nettsiden 'Internet Frog' i nettleseren. Klikk på koblingen 'Klikk for å starte' på websiden som vises. Hastighetsprøven begynner. Nettstedet 'Internet Frog' vil da vise opplastings- og nedlastingshastighetstestene for Internett-tilkoblingen din. Legg merke til resultatene.

4.

Gjenta testene for å sikre nøyaktig lesing og noter resultatene. Et gjennomsnitt av resultatene som vises på alle tre nettstedene, gir en rimelig nøyaktig måling av opplastings- og nedlastingshastigheten til Internett-tilkoblingen.

Tips og advarsler

  • Hvis nettleseren din ikke har Adobe Flash-plugin installert, velger du Sun Java-koblingen i stedet når du kjører hastighetstesten som tilbys på dslreports nettsted.
  • Internett-tilkoblingshastigheten kan variere avhengig av tilkoblingstypen (for eksempel oppringt, DSL eller kabel), Internett-leverandøren og konfigurasjonen og ressursene som er tilgjengelige på datamaskinen. Tilkoblingshastigheten kan også variere hvis forbindelsen ikke er konfigurert riktig av tjenesteleverandøren. Så det er en god ide å sjekke hastigheten på Internett-tilkoblingen jevnlig for å sikre at Internett-tilkoblingshastigheten er i tråd med hastigheten som er lovet av tjenesteleverandøren.

    
    Copyright © 2010-2019