Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan skjule administrativt verktøy i Terminal Server

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen og skriv 'gpedit.msc' i tekstboksen. Trykk på 'Enter' for å åpne gruppepolicyeditoren.

2.

Dobbeltklikk 'User Configuration' på venstre side av vinduet. Dette utvider en liste over alternativer. Klikk på Administrative maler, og klikk deretter på Kontrollpanel. Dette viser flere alternativer i senterdetaljerpanelet.

3.

Dobbeltklikk på 'Deaktiver kontrollpanel.' Dette åpner et konfigurasjonsdialogvindu. Velg 'Aktiver' fra rullegardinmenyen. Klikk på 'OK' for å lagre innstillingene dine.

4.

Start datamaskinen på nytt. Brukerne kan nå ikke koble til ved hjelp av Terminal Services og få tilgang til noen av administrasjonsverktøyene.

Terminal Server-programmet er et eldre program som lar deg eksternt styre en datamaskin fra hvor som helst i nettverket ditt. Terminal Server-tjenesten ble omdøpt til eksternt skrivebord, men begge versjoner av programvaren har de samme innstillingene. Administratorer deaktiverer noen av disse innstillingene og mulighetene for å forhindre at en bruker feil konfigurerer en server. Du kan deaktivere administratorverktøy i gruppepolicyredigereren. Gruppepolicyer styrer de interaktive skrivebordsmodusene når en bruker logger på en datamaskin.


Copyright © 2010-2019