Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan lage kabelkontakter

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Kutt enden av kabelen av kvadrat med et sett med skarpe kutter eller et par diagonale tang.

2.

Plasser den ene enden av koaksialkabelen inn i en koaksialkabelstrimmel, slik at du forlater 3/4-tommers ut av enden. Vri kabelfjerneren rundt kabelen flere svinger til du føler knusestoppet. Trekk av kabelens ytre deksel for å avsløre to nivåer av krymping.

3.

Trekk tilbake flettet skjerming og tynt aluminiumsfoliedeksel. Ikke la noen flettede Ledning for å komme i kontakt med kobberkjernen. Ta tak i en koaksialkabelkontakt. Koble kabelenes ende inntil den hvite isolatoren er flush med bunnen av kontakten. La kobbertrådene stikke ut fra slutten av koblingen.

4. Legg kablelens nakke med den vedlagte kabelen på tvers av kjeften i krympeverktøyet. Trykk godt fast for å lage en tett krympe. Trim noen overflødig flettet ledning rundt kabelen ved hjelp av diagonaltang. Test krympen ved å gi kabelen en sløyfe. Hvis krympen er feil, må du koble av kontakten og starte prosessen på nytt.

Hjemmeierne er avhengige av koaksialkabel når ledningene kabel- og fjernsynssystemer er på grunn av sin evne til å bli installert ved siden av metallobjekter, for eksempel takrenner, uten strømtap som oppstår i andre typer overføringslinjer. Koaksialkabel beskytter også signalet fra ekstern elektromagnetisk forstyrrelse. Kablene avslutter vanligvis med en kabelkontakt. Koble en krimptypekabel til en koaksialkabel om noen få minutter med noen få lett tilgjengelige verktøy.


Copyright © 2010-2019