Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan å begrave en CAT5e-kabel

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Ring din lokale offentlige tjenester før du gjør noen graving. De vil hjelpe deg med å planlegge en avtale for å få alle dine underjordiske verktøy lokalisert og merket. Vanligvis er denne tjenesten gratis. Ring før du graver, fordi det er loven i de fleste tilfeller.

2.

Grav en grøft med ditt valgte redskap, enten det er en skovl eller trencher. en grøft fra 1 til 2 meter dyp, hvis mulig. Sørg for å være minst 2 meter fra noen markeringer som er igjen av verktøyet locator. Disse markeringene er tilnærminger, så du vil gi deg selv et rom for sikkerhetsformål.

3.

Legg ut plastrøret i grøftens ende til slutt, uten å bli med eller tette segmentene.

4. den ene enden, trekk CAT5e-kabelen gjennom hvert segment av ledningen. Hvis du forlater segmentene som ikke er koblet sammen, kan du trekke kabelen gjennom hele lengden av ledningen uten å trenge en trekkstreng eller fisketape. La deg selv ha ekstra kabel til å jobbe med på hver slutten av ledningen / grøften.

Koble hver av rørsegmentene ved først å påføre den vanntette tetningsmasseforbindelsen til den 'mannlige' enden av skjøten, og skyv de to slutter sammen til tett.

Tips og advarsler

  • Plastrør, og den medfølgende leddforbindelsen, finnes i de fleste boligforbedringsbutikker.
  • Du må kanskje begrave et segment av CAT5e-kabelen hjemme eller på bedriften hvis du knytter sammen to eller flere bygninger. Noen enkle trinn vil forhindre skade på andre underjordiske verktøy og sørge for at den fysiske integriteten til kabelen holder opp etter å ha blitt begravet.

    
    Copyright © 2010-2019