Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hjelp for Hvordan sette opp Mine Linksys WRT310N

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Kontroller at Internett-tilkoblingen din er konfigurert og fungerer før du konfigurerer WRT310N-ruteren, ettersom installasjonsveiviseren for Linksys ikke fungerer, med mindre du har en aktiv Internett-tilkobling allerede på plass. Åpne ruteren for ruteren og sørg for at alle fabrikkdelene fulgte med, for eksempel ruteren, Ethernet-kabler, strømkabler og etc. Kontroller produsentens liste for en fullstendig oversikt over de nødvendige delene.

< p> 2.

Åpne eierhåndboken for Linksys-ruteren og finn IP-adressen til ruteren. Koble Ethernet-kabelen direkte fra modemet til Linksys-ruteren, og fest en annen kabel direkte inn i datamaskinen du planlegger å bruke for å konfigurere ruteren. Skriv inn nettadressen til IP-adressen i nettleseren din. Når skjermen kommer opp, kan du bruke 'Admin' som både brukernavn og passord for å få tilgang til installasjonsveiviseren for ruteren.

3.

Velg tilkoblingstypen fra rullegardinmenyen når den kommer opp. Velg hvilken tilkoblingstype som er relevant, for eksempel DHCP for kabel eller PPPoE for DSL. Kontakt din ISP hvis du er usikker på hvilken type Internett-tjeneste du har. Følg instruksjonene på skjermen for å sette opp et navn for ruteren din (service sett iden tifier, ellers kjent som SSID), endre innlogging og passordinformasjon, og krypter din trådløse tilkobling. Opprett ditt eget passord for den trådløse sikkerheten og bruk det passordet for alle datamaskiner du planlegger å koble til ruteren. Start på nytt ruteren når du blir bedt om det.

4.

Slå på andre datamaskiner i hjemmet ditt som har trådløse adaptere og logg inn på det nye nettverket ved å få tilgang til nettverket ditt og gå inn i relevant sikkerhetspassord.

En av de nyeste i en lang rekke rutere produsert og solgt av Linksys, kobler WRT310N-modellen alle datamaskinene i hjemmet ditt via et trådløst nettverk som har tilgang til N-nettverksteknologien, og tilbyr Gigabit-hastighetsporter for medieintensive aktiviteter, for eksempel laster ned musikk eller streaming live video feeds. WRT310N-modellen leveres komplett med den vanlige veiviseren for Linksys, slik at du enkelt kan installere og konfigurere hjemmet ditt så raskt som mulig.


Copyright © 2010-2019