Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Apple-kompatible rutere

Postet av : Camilla Näslund

  Apple, Inc. produserer Macintosh (Mac) datamaskinlinjen, og det er også skaperen av Apple iPod, iPad og iPhone. En ruter er en enhet som kobler til mer enn ett datanettverk og letter kommunikasjon og dataoverføring mellom disse nettverkene. Før du kjøper en ruter, må du sørge for at den fungerer sammen med ditt Apple-nettverk.

AirPort Extreme

Denne trådløse ruteren, produsert av Apple, kan håndtere opptil 50 brukere av gangen. Denne ruteren fungerer innenfor både frekvensbåndene på 2,4 og 5 gigahertz (GHz), samtidig som det øker trådløst rekkevidde og trådløse hastigheter. En annen funksjon i denne ruteren er muligheten til å opprette delte harddisker, som lar deg dele ressurser blant brukerne. Enheten har også tre gigabit Ethernet LAN-porter for tilkobling av flere datamaskiner. Du kan også dele skrivere med denne enheten, som gjør at brukerne kan bruke samme skriver for utskrift av dokumenter, bilder og presentasjoner. Denne ruteren fungerer med både Mac og Windows operativsystemer, og det er 802.11 a, b, g og n spesifikasjoner. I oktober 2010 koster AirPort Extreme-basestasjonen mellom $150,00 og $170,00.

Netgear RP614NA

Netgear RP614NA kabel / DSL Web Safe Router har fire 10/100 Ethernet-porter, og den leveres med en strømadapter og en 10-fots lang kategori 5 (Cat 5) Ethernet-kabel. Det kommer også med en brannmur, noe som øker sikkerheten ved å blokkere brukere som ikke er autorisert til å være på systemet. Dette verktøyet lar deg dele Internett-tilkoblingen din blant autoriserte brukere, og det er for både forbrukere og småbedriftsbrukere. Dette systemet er kompatibelt med UNIX, Mac OS, Netware, Linux og Windows 95, 98, 2000, Millennium (Me), NT og XP. Produsentens delnummer for denne enheten er RP614NA, og enheten koster 39,00 dollar per oktober 2010.

Hawking Wireless

Hawking Wireless-G USB-adapteren leveres med en flyttbar antenne som hjelper deg med å øke din trådløs rekkevidde, og den kan overføre data med hastigheter mellom 54 og 108 megabyte per sekund (MBps). Denne enheten er kompatibel med stasjonære datamaskiner og bærbare datamaskiner, og den er også kompatibel med In2E2 802.11b og Institute of Electrical and Electronics Engineers g-enheter. Andre funksjoner i denne enheten inkluderer datakryptering med Wired Equivalent Privacy (WEP), som beskytter dataene dine ved å slå den til tegn og symboler når den overføres via nettverk. Produsentens produktnummer for denne enheten er HWUG1A, og enheten koster mellom $50.00 og $60.00, fra oktober 2010.


Copyright © 2010-2019