Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik synkroniserer du mapper på nettet

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Last ned Windows Live Sync på alle datamaskinene dine. Få en Windows Live ID ved å registrere deg for en Hotmail, MSN Messenger eller til og med en Xbox Live-konto. Hvis du allerede har en ID, kan du logge på med Windows Live Sync.

2.

Åpne Windows Live Sync etter at den er ferdig installert, og logg deretter på kontoen din. Du bør se et ikon med blå piler som går i motsatt retning i oppgavelinjen.

3.

Klikk på de blå pilene og klikk deretter på 'Synkroniser nettsted'. Dette bør vise deg datamaskinene som har Live Sync installert.

4.

Klikk på 'Opprett en personlig mappe', og klikk deretter på datamaskinen du vil lage mappen på . Du bør se mapper på denne datamaskinen som er merket Dokumenter, musikk, bilder og videoer.

5.

Klikk på mappen som har filene du vil synkronisere, og klikk deretter på 'Synkronisering Mappe her. ' Mappen din skal nå synkroniseres på en annen datamaskin.

Tips og advarsler

  • Hver datamaskin må være på og logget inn på Windows Live Sync for å synkronisere mapper.
  • Det er en god ide å dele filer og mapper hvis du har filer du vil bruke på en annen datamaskin. Dette er også godt å bruke hvis du vil overføre videoer, dokumenter og bilder til den nye datamaskinen. Det er en enkel måte at du kan synkronisere filene og mappene dine mellom alle datamaskiner.

    
    Copyright © 2010-2019