Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik synkroniserer du e-post mellom to datamaskiner

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Start Microsoft Outlook på datamaskinen der du vil synkronisere e-posten din. For å starte Outlook, klikk på Outlook-ikonet i systemstatusfeltet, dobbeltklikk på ikonet på skrivebordet, eller gå til 'Start> Alle programmer> Microsoft Office> Microsoft Outlook.'

Klikk 'Verktøy' på verktøylinjen. Velg 'E-postkonto' fra listen over alternativer.

3.

Velg 'Vis eller endre eksisterende e-postkontoer' i vinduet som åpnes, og klikk 'Neste'. Klikk på 'Microsoft Exchange Server' på følgende skjermbilde for å markere det og klikk deretter på 'Endre' -knappen.

4.

Klikk på 'Flere innstillinger' og gå til ' Avansert '-fanen i' Innstillinger '-vinduet. Deretter klikker du på 'Frakoblede mappefilingsinnstillinger.' I vinduet som kommer opp, klikk 'OK' for å opprette en Outlook offline-mappe for Outlook, kalt 'Outlook.ost.' Hvis du blir bedt om å bekrefte at du vil opprette mappen, klikker du på 'OK' igjen, og deretter klikker du 'Neste' og 'Fullfør'. Mappen du oppretter inneholder alle dataene som er lagret i Outlook.

5.

Åpne Microsoft Outlook på datamaskinen der den andre Outlook-kontoen er lagret. Klikk på 'Innboks' i navigasjonsruten for å velge den. Med innboksen valgt, åpne menyen 'Verktøy', klikk 'Send / motta' og velg 'Denne mappen' fra listen som kommer opp. Alle e-postene som finnes i innboksen til den andre kopien av Microsoft Outlook, legges til den nåværende kopien av Outlook.

6.

Gjenta synkroniseringsprosessen for 'Sendte elementer, 'Utboks' og 'Slettede' -mapper hvis du vil synkronisere all e-post fra den andre Outlook-kontoen til den nåværende kontoen. Velg mappen i navigasjonsruten, gå til 'Verktøy', velg 'Send / motta' og 'Denne mappen' for å synkronisere.

Mange av de mest populære e-postsystemene, som Gmail, AOL og Yahoo, er Internettbaserte, noe som gir brukerne muligheten til å logge inn fra hvilken som helst datamaskin. De fleste arbeidsplasser bruker imidlertid fortsatt e-postsystemet Microsoft Outlook, e-postprogrammet som følger med Microsoft Office-pakken. I motsetning til nettbaserte e-postsystemer, kan Microsoft Outlook-kontoer bare nås fra datamaskinen der e-postkontoen ble konfigurert. Hvis du har to separate Outlook-kontoer på to forskjellige datamaskiner, kan du synkronisere e-posten din slik at kontoene dine samsvarer.


Copyright © 2010-2019