Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik redigerer du en proxy

Postet av : Camilla Näslund

 

Internet Explorer

1.

Start Internet Explorer, gå til 'Verktøy', klikk 'Alternativer for Internett', og velg fanen 'Connections'.

p> 2.

Klikk enten på 'LAN-innstillinger', 'Oppringt' eller 'Virtuelt privat nettverk', slik det tilsvarer ditt nåværende nettverk eller Internett-tilkobling. Et eiendomsvindu åpnes.

3.

Merk av for 'Bruk en proxy-server for ditt LAN', og klikk på 'Avansert' -knappen. Vinduet 'Proxy Settings' åpnes.

4.

Rediger noen av proxyinnstillingene ved å skrive inn de ønskede proxy-serveradressene og portnumrene. Klikk på 'OK' for å bekrefte endringene.

Firefox

1.

Start Firefox, gå til 'Verktøy', 'Valg', klikk 'Avansert'

2.

Klikk på 'Innstillinger' -knappen, og klikk på 'Manuell proxy-konfigurasjon.'

3. < / p>

Skriv inn portnumrene og proxy-serveradressene du trenger i de angitte tekstfeltene. Klikk på 'OK' for å bekrefte endringene.

Safari

1.

Start Safari, og klikk på 'Preferences' i rullegardinmenyalternativene. Klikk på 'Avansert' -fanen og klikk på 'Endre innstillinger.'

2.

Klikk avkrysningsboksen som tilsvarer 'Webproxy (HTTP)' under 'Velg en protokoll

Skriv inn ønsket proxy-serveradresse og portnummer i det angitte tekstfeltet, og klikk på 'OK'.

4

Klikk på avkrysningsruten som tilsvarer en annen proxy du vil aktivere, skriv inn ønsket informasjon, og bekreft ved å klikke 'OK'.

Redigering og konfigurering av proxy-innstillingene tilstrekkelig gir deg mulighet til å diktere personvern og sikkerhetskontroller på systemet ditt. Når to eller flere datamaskiner utveksler data over et nettverk, går informasjonen som overføres, gjennom en proxy-server eller proxy-applikasjon, som fungerer som et filter for innkommende og utgående data. Redigering av proxy-innstillingene kan enkelt oppnås gjennom nettleseren din eller for avanserte brukere ved å redigere bestemte verdier på systemets Registerredigering-verktøy.


Copyright © 2010-2019