Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik oppretter du en FTP-adresse

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Få en web hosting service hvis du ikke allerede har en. Du kan bruke et vertsfirma som Go Daddy eller Gator for å laste opp via en FTP. Noen gratis hosting nettsteder, slik som GeoCities og FreeWebs, tillater ikke FTP-opplastinger.

2.

Finn din FTP-adresse som er gitt til deg av verten, vanligvis via en epost sendt til deg. Adressen kan starte med 'FTP' og vil se slik ut: ftp://mywebhosting.com. I noen tilfeller er FTP ikke inkludert.

3.

Neste finn innloggingen din navn og passord, sendes normalt samme tid som din FTP-adresse.

4.

Koble til nettstedet ditt ved hjelp av et FTP-program som Filezilla eller Cuteftp, som du kan laste ned gratis Skriv inn nettstedets FTP-adresse, innloggingsnavn og passord, og klikk deretter Koble til.

FTP står for File Transfer Protocol / Program og lar brukere på én datamaskin overføre filer til en annen datamaskin eller til en webserver, som kalles 'Uploading.' Når du overfører filer fra en ekstern datamaskin eller en nettside til datamaskinen din, kalles den 'Downloading.' Å bruke en FTP er den enkleste måten å overføre filer på. Du kan bruke en FTP til å overføre flere filer på en gang eller for å overføre en hel mappe eller et nettsted på en gang. Filer på en FTP-server adresserer på samme måte som en webside har en adresse og lar brukerne finne filer på en server som er koblet til nettet.


Copyright © 2010-2019