Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik oppgraderer du en Cisco 2960 IOS med en konsollkabel

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Fest den ene enden av Cisco seriekonsollkabel til den 9-polede serielle porten på Windows 7-datamaskinen. Fest den andre enden av Cisco seriekonsollkabelen til Cisco 2960 seriekonsollporten.

2.

Velg startknappen 'Globe' på Windows 7-datamaskinen, og velg deretter ' Computer 'og deretter navigere til stedet der Hyperterminal-programfilene er lagret. Dobbeltklikk på filen 'hypertrm.exe'. 'HyperTerminal' -programmet vises.

3.

Skriv inn et navn for forbindelsen i feltet 'Navn:' som vises i Hyperterminal-vinduet som vises, og trykk deretter på ' Enter '-tasten. Velg 'Koble til:' og velg deretter 'Com port' i rullegardinlisten, som brukes til å koble Windows 7-datamaskinen til Cisco 2960, og deretter trykke på 'Enter' -tasten.

4.

Velg rullegardinmenyen 'Bits per sekund:', og velg deretter '9600' -innstillingen fra listen som vises. Velg rullegardinmenyen 'Flow Control', og velg 'Ingen' -innstillingen i listen som vises. Trykk på 'Enter' -tasten.

5.

Trykk på 'Enter' -tasten og Cisco kommandolinjegrensesnittet (CLI) vises.

6. < / p>

Skriv inn 'aktiver' -kommandoen på ledeteksten, og trykk på 'Enter' -tasten. Skriv inn Privileged Exec-passordet når du blir bedt om det, og trykk deretter på Enter-tasten.

7.

Skriv inn arkiv nedlastning-sw / overskrive / last inn tftp: // IOS-fil -name.tar 'på kommandoprompten, og erstatte' IOS-filnavn.tar 'med det faktiske navnet på IOS-oppdateringsbildefilen som er lagret i rotkatalogen til TFTP-tjenesten på Windows 7-datamaskinen. Trykk på 'Enter' -tasten for å utføre kommandoen. Det nye IOS-bildet kopierer til Cisco 2960. Etter at IOS-bildefilen er overført til Cisco 2960, startes bryteren automatisk og begynner å kjøre det nye IOS-bildet.

Cisco IOS (Internetwork Operating System) er en robust plattform som gir et høyt nivå av pålitelig ytelse innen de fleste nettverksinfrastrukturer. Som i de fleste programvare krever IOS oppdateringer for å løse sikkerhetsproblemer, feil og også legge til flere funksjoner. Oppdatering av IOS på en Cisco 2960 er en enkel prosedyre når den kobles til Cisco 2960 kommandolinjegrensesnittet (CLI) ved hjelp av en seriell konsollkabel.


Copyright © 2010-2019